MultiCat - catalogul online de piese OE pentru toate marcile si modelele importante, construit pe baza datelor originale ale constructorilor de automobile. Datele MultiCat acopera majoritatea modelelor populare de vehicule, vândute pe piata europeana de la începutul anilor 1970 si pâna la cele mai recente intrate pe piata. Include majoritatea marcilor europene, precum si cele japoneze, coreene si americane comercializate la nivel mondial. Catalogul include informatii detaliate pentru milioane de piese de schimb originale apartinând tuturor ansamblurilor majore ale autovehiculelor - caroserie, mecanice si electrice, MultiCat devenind astfel catalogul cel mai cuprinzator de acest gen.

MultiCat este unic în principal datorita universalitatii sale, oferind aceeasi platforma catalog, unificat si omogen pentru diferitele tipuri de vehicule pe care le cuprinde, accesibil în17 limbi. Acesta combina tehnologia avansata cu o interfata extrem de prietenoasa. Permite identificarea facila a pieselor, mai repede decât oricând înainte.
MultiCat este, de fapt, un centru de informare cuprinzator care ofera calcul manoperei (tarife si timpi) pentru operatiunile de montare, de reparatie si de refinisare, precum si informatii de pret pentru piese de schimb. Toate acestea fac posibila utilizarea MultiCat pentru producerea rapida si usoara a devizelor estimative pentru reparatii si a cotatiilor de pret.

 MultiTrader este un mediu comercial online securizat ce permite cumparatorilor de  piese de schimb şi furnizoriilor de a comunica şi a incheia tranzactii online într-un mod simplu, eficient şi rentabil. Acesta este conceput pentru marile corporaţii şi lanţuri de piese de aprovizionare. Utilizarea sistemului MultiTrader duce la reducerea costurilor tranzacţiilor şi la cresterea eficienţei afacerilor.

Serviciul acoperă toate etapele unei tranzacţii de afaceri între cumpărători şi furnizori, de la trimiterea cererii iniţiale si pana la plată. Sunt incluse interogarea datelor de catalog, generarea cererilor de oferta, procesarea comenzilor şi monitorizarea livrarilor. MultiTrader permite tranzacţionarea "cu circuit inchis", asigurand confidenţialitatea totala a tranzacţiilor.

Accesul la serviciile MultiTrader se realizeaza prin interfeţe standardizate şi uşor deimplementat, care au fost dezvoltate pentru diversele aplicatii software utilizate de către clienţi (sisteme de management al afacerilor folosite de către furnizorii de piese, ateliere de reparaţii, sisteme de managementul inventarului,  sisteme de contabilitate, etc).


Pagina in constructie, mai multe detalii in curand ...