Solutia de monitorizare GPS permite localizarea vehiculelor in orice moment prin intermediul echipamentelor GPS. Primiti date despre trasee, durata curselor, ora si minutul fiecarei plecari/sosiri, viteza maxima si viteza medie a cursei, precum si despre maniera de utilizare a vehiculului.

Cu GPS, reduceti costurile printr-o administrare eficienta a traseelor, prin analize precise ale consumurilor, cat si prin discount-urile obtinute de la firmele de asigurari pentru monitorizarea vehiculelor.

Harta GPS cu traseul vehicululuiVizualizarea traseelor se realizeaza pe o harta Garmin, fiind una dintre cele mai detaliate harti existente la momentul actual pentru Romania. Datele despre kilometri sunt preluate de aplicatia MultiFleet, iar alertele de genul "Urmatoarea revizie tehnica" sau "Expirare garantie" sunt actualizate in permanenta.

 

 

Cum va ajuta modulul GPS in afacerea dumneavoastra

Urmariti, cumulat, pe zile, informatiile legate de deplasari, inregistrate de echipamentele GPS. La sfarsitul zilei veti avea timpul de deplasare si numarul de kilometri parcursi de fiecare vehicul.

 

Vizualizare traseu pe Google EarthMonitorizati toate evenimentele inregistrate intr-o zi: in cazul deplasarilor, intervalul de timp, date despre viteza medie, viteza maxima si kilometri parcursi, iar in cazul stationarilor, timpul de stationare precum si coordonatele geografice pe baza carora se determina locatia.

 

Vizualizati evidenta curselor efectuate in interes privat.

 

Generati rapoarte cu situatia deplasarilor pe anumite perioade (la nivel de vehicul, la nivel de zi, la nivel de inregistrare), depasirile de viteza fata de un anumit prag stabilit de utilizator precum si alte analize grafice.

 

Generati automat foile de parcurs prin colectarea informatiilor de la echipamentul GPS.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Grafic GPS cu activitatea vehicululuiUrmatoarele tipuri de intrebari isi gasesc raspuns in aplicatia MultiFleet pentru vehiculele echipate cu echipamente GPS:
 
 
 
 
 
Cand si unde a fost sustras carburant, si care este cantitatea sustrasa?

 

Cate vizite au fost efectuate la clienti si cat este durata totala a stationarilor?

 

Care este timpul mediu de stationare la clienti?

 

Cate stationari au avut loc in alte locatii decat cele de interes pentru companie?

 

Cat s-a stationat cu motorul pornit?

 

Care sunt conducatorii auto care depasesc un anumit prag de viteza?

 

Cand si unde a avut loc un anumit eveniment (s-a deschis usa compartimentului marfa, s-a descarcat beton, etc.)

 

Cand si unde au fost efectuate alimentari cu carburant?

 

Unde se afla un vehicul care a fost furat (sau ridicat de autoritati pentru parcare ilegala)?

 

Cat s-a circulat in interes personal?

 

 

Rapoarte GPSRaspunsurile la aceste intrebari pot fi primite in doar 2 pasi:
  1. Echipati vehiculul cu echipament GPS MultiFleet;
  2. Primiti rapoarte pe email despre activitatea sa incepand cu ziua urmatoare;
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Solutii specifice

In functie de domeniul de activitate si specificul fiecarei companii, caile de atingere a obiectivelor de reducere a costurilor si crestere a eficientei activitatii parcului auto pot fi diferite. Datorita modularitatii si flexibilitatii solutiei MultiFleet, putem acoperi nevoile specifice fiecarei companii prin realizarea de solutii particularizate mai mult  >>>Service

Montarea echipamentelor GPS se efectueaza la sediul clientilor, de catre specialistii companiei noastre, conform unei programari care trebuie sa aiba in vedere afectarea in cat mai mica masura a disponibilitatii vehiculelor pentru activitatile curente  mai mult >>>

aflacosturi2 banner pretH2

 


Functionalitati: pentru descrierea celorlalte functionalitati  click aici >>>