MultiFleet - software pentru  parcul autoMultiFleet - monitorizarea parcului auto si a costurilor de exploatare ale acestuia. 

Indiferent daca aveti 10 camioane sau 300 de automobile, MultiFleet garanteaza eficienta maxima a flotei dumneavoastra.

MultiFleet este un instrument indispensabil pentru managerii care doresc sa creasca rentabilitatea, disponibilitatea si eficienta utilizarii autovehiculelor din companie. Incepand cu planurile de mentenanta preventive si corective, dimensionarea flotei, optimizarea rutelor si pana la un control operational complet si detaliat al flotei, MultiFleet ajuta companiile sa-si imbunatateasca acitvitatea, sa-si maximizeze profiturile si sa-si reduca costurile printr-o activitate eficienta a flotei.

 

Interconectare cu service-uri si distribuitorii de piese:MultiFleet - software pentru  parcul auto

MultiFleet permite interconectarea cu distribuitorii de piese de schimb si cu service-uri auto pentru verificarea si comandarea online a pieselor de schimb si a operatiilor. Modalitatea interconectata de lucru reprezinta un instrument pentru realizarea unei reale reduceri a costurilor de exploatare, odata ce managerul de flota va putea opta pentru alegerea precisa si optimizata din punct de vedere al preturilor pieselor si operatiilor.

Reducerea costurilor de exploatare ale parcului auto
Reducerea costurilor:
   Reduci costurile de exploatare cu 20-30%, elimini furturile de carburant si de marfa, obtii discounturi de la asiguratori pentru vehiculele cu GPS, eviti amenzile si penalizarile prin gestionarea tuturor asigurarilor, licentelor si autorizatiilor, de la RCA la ITP, recuperezi vehiculul in caz de furt, etc.

>detalii
 
Reducerea costurilor de exploatare ale parcului auto
Cresterea eficientei:

Creste responsabilitatea conducatorilor auto fata de bunurile companiei, scade riscului de accident; clientii sunt mai multumiti datorita optimizarii livrarilor, diminuezi volumul de munca cu hartii, primesti rapoarte pe email, etc.

>detalii
 
Redu consumul de carburant
Redu consumul:
   Elimina furturile de carburant, determina perioadele de stationare ale vehiculelor cu motorul pornit, si cele in care vehiculele au fost conduse cu viteze excesive, ambele situatii find generatoare de costuri suplimentare.

>detalii
 
Monitorizare prin GPS
Monitorizeaza prin GPS:

Fiecare kilometru costa: redu deplasarile in interes personal si optimizeaza traseele, localizeaza cu exactitate pozitia fiecarui vehicul, urmareste traseul urmat precum si modul de utilizare al vehiculului.

>detalii
 
Ce costuri pot fi reduse:
Cat costa un kilometru ?
   Ce costuri pot fi reduse? Afla care sunt costurile reale de exploatare ale flotei si evidentiaza segmentele in care acestea pot fi reduse; compara si afla care tipuri de vehicule sunt mai eficiente.

>detalii
 
Alerte
Evita amenzile:

Afla din timp cand expira RCA-ul sau ITP-ul. Evita amenzile si penalizarile prin gestionarea tuturor asigurarilor, licentelor si autorizatiilor, de la RCA la ITP.

>detalii
 
aflacosturi2 banner pretH2

 

MultiFleet - monitorizare si management de flota pe iPhone.
Chiar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri, va relaxati in vacanta sau aveti nevoie rapid de o informatie intr-o situatie de urgenta, puteti accesa datele flotei de vehicule de pe iPhone.

Citeste aici mai multe detalii despre cum poti monitoriza flota direct de pe iPhone.

Functionalitati: pentru a parcuge lista functionalitatilor aplicatiei click aici >>>

Solutii specifice: click aici >>>

Contact: pentru a afla mai multe informatii despre solutia MultiFleet si despre cum poate fi adaptata companiei dumneavoastra, contactati unul din consultantii nostri >>>.