Managementul parcului auto

Auto3P (Europe) Romania este membra a grupului de firme  Auto3P (Europe) AG cu sediul in Elvetia care isi desfasoara activitatea pe pietele auto din Anglia, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Rusia, Israel, Chile si Romania.

Auto3P furnizeaza servicii informatice in timp real pentru toate companiile implicate in domeniul auto: service-uri auto, asigurari auto, flote auto, s.a.

Aplicatiile pe care le-a dezvoltat se bazeaza pe un catalog auto propriu cu peste 5 milioane de piese auto, pentru 56 marci si peste 600 modele auto.

Grupul Auto3P gestioneaza zilnic cca. 8000 de dosare de daune auto pentru 33 companii de asigurari din intreaga lume si proceseaza mai mult de 2 milioane de devize de reparatii auto / an.

Auto3P asigura companiilor un management eficient al flotei auto, oferind cele mai potrivite solutii tehnice, cu ajutorul unei echipe formate din consultanti cu experienta si printr-o abordare personalizata.

  Solutii flexibile

Compania Auto3P ofera consultanta proactiva si strategica pentru a implementa solutii software de management al parcului auto in functie de nevoile companiilor. Prin solutiile flexibile pe care le oferim, garantam clientilor nostri eficienta maxima in gestionarea flotelor mobile.

  Un partener pe termen lung

Auto3P ofera servicii personalizate pentru clienti, dezvoltand cu acestia un parteneriat pe termen lung si oferind consultanta in orice etapa de derulare a proiectelor. In urma analizei pe care o realizam impreuna cu clientii nostri si, in functie de specificul afacerii si al flotei auto, propunem cele mai potrivite solutii pentru eficientizarea activitatii si reducerea costurilor operationale.

  Tehnologie de ultima ora

Investim constant in tehnologie pentru a pune la dispozitia companiilor cele mai performante solutii software, adaptate nevoilor acestora atat in prezent, cat si in viitor. Constant, propunem noi functionalitati pentru solutiile noastre, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de una dintre cele mai moderne aplicatii existente pe piata.

Misiunea noastra este conceperea celor mai vizionare solutii software auto impreuna cu servicii de calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri, si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Valorile noastre sunt calitatea si profesionalismul, intampinarea si depasirea asteptarilor clientilor.

Incepand din anul 2005 folosim pentru produsele pe care le realizam tehnologii noi, .NET Framework fiind solutia aplicabila pentru situatiile in care se doreste atat utilizare locala cat si conectarea la un server web. Pe aceasta platforma am creat un produs nou pentru piata din Romania: aplicatia MultiFleet. Programul informatic a fost imbunatatit cu un set de servicii care permite si externalizarea administrarii flotelor auto.