signaturebanner600x230 2

MultiFleet - monitorizare si management de flota pe iPhone si sisteme Android

MultiFleet App pentru Iphone – o intreaga flota in buzunarul tau
Este o versiune simplificata a modulului de monitorizare GPS din aplicatia MultiFleet, care ofera posibilitatea rapida si usoara de a verifica starea parcului auto in orice moment
Este o versiune simplificata a modulului de monitorizare GPS din aplicatia MultiFleet, care ofera posibilitatea de a verifica starea parcului auto in orice moment. Chiar daca sunteti intr-o calatorie de afaceri, va relaxati in vacanta sau aveti nevoie rapid de o informatie intr-o situatie de urgenta, puteti accesa datele flotei de vehicule de pe iPhone.

 

 Vizualizarea curselor in MultiFleet

Stii locul unde se afla vehiculele in orice moment
MultiFleet permite localizarea vehiculelor in orice moment prin intermediul echipamentelor GPS. Primiti date despre trasee, durata curselor, ora si minutul fiecarei plecari sau sosiri, viteza maxima si viteza medie a cursei, precum si despre maniera de utilizare a vehiculului.

 Afisarea scorurilor in functie de stilul de conducere

Verifica stilul de conducere al soferilor tai
MultiFleet inregistreaza comportamentul soferilor pe parcursul utilizarii vehiculelor: acceleratie brusca, viraje stranse, franare brusca, depasirea vitezei prestabilitite si timpul de stationare cu motorul motorul pornit. In functie de evenimentele de acest gen inregistrate, se genereaza un clasament al celor mai responsabili conducatori precum si unul al acelor conducatori care isi pot imbunatati stilul de conducere, cu efecte in prevenirea accidentelor si a uzurii premature a vehiculelor si implicit in reducerea costurilor companiei.

Alerte

 


Alertele MultiFleet te mentin informat
Esti anuntat in timp util cand urmeaza sa expire ITP-ul, rovineta sau diverse alte licente, cand se apropie urmatoarea revizie, asigurarile care trebuie platite sau reinnoite, cand expira garantia vehiculului sau a pieselor cumparate, precum si alte informatii referitoare la evenimente de interes.

Pot fi configurate peste 30 de tipuri de alerte astfel incat sa fii la curent cu starea flotei si activitatile ce trebuie intreprinse in perioada urmatoare.

 

 

Download MultiFleet

 


Localizarea vehiculelorEvolutia kilometrajuluiTopul conducatorilor auto

Deplasari cu viteza peste limitaAnaliza deplasarilorMeniul prinipal

 


 

aflacosturi2 banner pretH2